1 min read

ترجمه کتاب جامعه‌شناسی غذا و کشاورزی توسط مرکز تحقیقات استان مرکزی

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع‌طبیعی استان مرکزی گفت: کتاب «جامعه‌شناسی غذا و کشاورزی» با مضمون امنیت غذایی نوشته مایکل کارولان (2023) استاد دانشگاه کلرادو توسط اعضای هیئت علمی این مرکز ترجمه شد.

به گزارش ایلنا، غلامرضا گودرزی افزود: کتاب «جامعه‌شناسی غذا و کشاورزی» به عنوان اثر فاخر سال 1402 از سوی انتشارات زیست فناوری انتخاب شد و توسط این انتشارات که وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است، چاپ و منتشر شد.

وی ادامه داد: این کتاب با ارائه مباحثی در حوزه‌های مطالعاتی مختلف از جمله عدالت غذایی، امنیت غذایی و تغذیه، رژیم‌های غذایی پایدار، حاکمیت غذایی، جامعه‌شناسی زیست‌محیطی، کشاورزی و مطالعات فرهنگی منبع مطالعاتی مناسبی برای سیاست‌گذاران، تصمیم‌گیرندگان حوزه کشاورزی، دانشجویان، مروجان و بهره‌برداران است.